Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Fruit and nut dough
- butter, to grease
- 50 g pecan nuts
- 50 g dried apricots, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 100 g dried figs, cut into halves
- 60 g sultanas
- 1 apple, unpeeled, cored and cut into quarters
- 500 g baker's flour
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 - 2 tbsp mixed spice, to taste
- 15 g salt
- 150 g water
- 150 g apple juice
- ice cubes (approx 10)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 592.6 kJ / 141.6 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 246.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed ginger puddings
40 min
Citrus marmalade
2h 20min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Chocolate mud muffins (gut health)
40 min
Seeded bread loaf
3h 20 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30 min
Sago plum pudding
28h 15min
Rye bread rolls
12 Std.
Soy milk jellies with coffee syrup
3 Std. 55 Min
Malt loaf
3h 20 min
Fennel, date and nut bread
1h 15min