Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g cebola
- 5 dentes de alho
- 1 malagueta cortada em pedaços
- 30 g toucinho cortado em cubos
- 5 g azeite
- 1 folha de louro
- 200 g vinho branco
- 4 coxas de frango s/ pele e s/ osso, cortadas em cubos (900 g aprox.)
- 300 g arroz carolino
- 1000 g caldo de galinha caseiro
- 50 g vinagre de vinho tinto
- sangue de 1 frango de campo (200 g aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 30 g hortelã laminada
- 40 g salsa picada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2743.1 kJ / 655.6 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Karbonhidrat
- 67.8 g
- Yağ
- 22.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 2196.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rojões com migas de espargos
2h 40 min
Pão-de-ló de Vizela
1 Std. 40 Min
Tripas à moda da Régua
2j 30 menit
Caldeirada de enguias à moda de Aveiro
40 min
Arroz de cabidela
50 menit
Frango na púcara
50 menit
Arroz de bacalhau
40 min
Arroz de miúdos
12 Std. 40 Min
Pudim de laranja algarvio
Değerlendirme yok
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55 Min
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45 Min
Moelas
7 Std.