Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 foglie di basilico fresche
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pane a cubetti
- 700 g di pomodori perino a pezzi
- 250 g di ciliegie snocciolate
- 30 g di cipollotto
- 30 g di cetriolo pelato e senza semi
- 30 g di peperone rosso senza buccia
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di aceto di mele
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 800.4 kJ / 191.3 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 18.9 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 421.2 mg
Alternatif tarifler
Tzatziki
20min
Gazpacho
15min
Pappa al pomodoro con verdurine
1h 30min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 dk
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Crema di panzanella
40min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Condimento per caesar salad
10min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 dk
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1sa