Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 20 g de sucre vanillé
- 100 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs, à température ambiante
- 60 g de fécule de maïs
- le zeste d'un citron jaune non traité, finement râpé
- 80 g de chocolat noir 70% de cacao, haché finement
La génoise
- 6 œufs, à température ambiante
- 160 g de sucre en poudre
- 160 g de farine de blé, tamisée
- 1 pincée de sel
- 250 g de liqueur rouge Alkermes (voir "Variante(s)")
- 100 g d'eau
- 100 g de cerises amarena, au sirop, égouttées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1782 kJ / 426 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Christmas puddings
7h
Angel cake au citron
1 godz. 5 min
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Gâteau aux amandes
1 Std.
Bonhomme de neige
6 Std. 15 Min
Préparation pour pain brioché canneberge-choco
15 Min
Mousse surprise
14 Std.
Saint-honoré - Bruno Dinel
2h 20min
Tourte aux pommes et fruits rouges
3h 25min
Gâteau coton
1h 45min
Biscuits au chocolat chaud gluant (métrique)
2j 40 menit
Gaufre au pain doré
30 Min