![Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d29a8e4f-abba-46c9-9e4b-c6cdc6eecc0a/Derivates/a55dd222-6bf5-4c9a-885c-58a28f306168.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g wody
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
-
10
g oleju
veya 10 g oliwy z oliwek - 50 - 250 g kaszy jęczmiennej pęczak (patrz wskazówka)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1545.6 kJ / 369.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 74.8 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 782 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 Min
Gotowanie ryżu
25 Min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 Min
Gotowanie kaszy jaglanej
20 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 Min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 Min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 Min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35 Min
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
35 Min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 Min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 Min