Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Creme
- 350 g di zucchero (vedere consigli)
- 80 g di farina tipo 00
- 1000 g di latte intero
-
70
g di limoncello (isteğe bağlı)
veya 50 g di panna (35% di grassi) (isteğe bağlı) - 180 g di tuorli (circa 10)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 1000 g di acqua
Savoiardi
- 180 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 6 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 100 g di farina tipo 00 setacciata
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 250 g di Alchermes rosso
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2436.5 kJ / 630.8 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Karbonhidrat
- 94.2 g
- Yağ
- 25.9 g
- Doymuş Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 119.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Passatelli
45 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Zuppa inglese ciocco-caffè
50min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 godz. 30 min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Crema catalana
40min
Ciambella romagnola
1h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4u.
Zuppa inglese in verrina
2h 25min
Fiordilatte bolognese
9h 30min
Zuppa imperiale
1h