![Foie gras aux figues et à l'armagnac Foie gras aux figues et à l'armagnac](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FFF5D73A-4B7A-4A41-93CE-07047E4D966E/Derivates/6190d589-f1fb-415b-a789-1533047c02dd.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 1 foie gras de canard cru, dénervé (500 g env.)
- ½ c. à café de quatre-épices moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 10 g d'armagnac
- 6 figues sèches, coupées en petits dés
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 64 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minicannelés au chorizo
12h
Cannelés au jambon
13h
Foie gras de canard
72 godz.
Risotto de saint-jacques aux algues
35 min
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Chutney à la mangue
4h
Curry jaune au magret de canard
1 Std. 25 Min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1 godz. 20 min
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Foie gras au café et aux pruneaux
1u. 35min
Foie gras farci aux figues
24 Std.
Canard croustillant
12h