Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa lêveda
- 120 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 80 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 470 g água
- 2 c. chá de sal
- 200 g farinha de milho branco
- 120 g farinha de centeio
- 110 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 7 g fermento de padeiro seco
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1365.4 kJ / 326.4 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 784.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broa de milho com chouriço
2 Std. 20 Min
Massa choux sem glúten
1h 10min
Manteiga sem sal
15 Min
Bolo podre de Castro Daire
2hod. 35min
Folar sem glúten
2h 55min
Queques de chouriço
30 min
Piza com rebordo recheado
2h 30min
Pão com chocolate
2小时
Bola de azeite
2hod. 35min
Pão rápido
1h
Pão alemão
2小时
Pudim de ovos
45 min