Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa lêveda
- 120 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 80 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 470 g água
- 2 c. chá de sal
- 200 g farinha de milho branco
- 120 g farinha de centeio
- 110 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 7 g fermento de padeiro seco
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1365.4 kJ / 326.4 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 784.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão alemão
2h
Omelete de raiz de salsa
45min
Tarteletes de fruta da época
1 Std.
Pão integral com tomilho-limão
2h 35min
Pão Italiano com biga
24h
Pães de centeio
12h
Pão integral, patê e almôndegas de frango
2h
Iogurte líquido de framboesa
13 godz.
Pão alentejano
3 Std. 20 Min
Pães de leite
1h 35 min
Pão de cenoura
1h 40min
Broinhas de castanha
1 Std. 30 Min