Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de centeio
- 340 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 260 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 300 g farinha de centeio tipo 70, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 ½ c. chá de mistura de especiarias p/ pão (isteğe bağlı)
- 25 g banha
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receita completa
- Kalori
- 8712 kJ / 2212 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 387 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 40.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão pardo torcido
16 godz.
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de leitelho
18 Std.
Pão rústico
2 godz.
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min