Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 160 g farinha tipo 65
- 250 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 100 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
- 4 ovos batidos
- 1 gema de ovo p/ pincelar
Fios de ovos
- 10 gemas de ovo
- 250 g água
- 500 g açúcar
Chantilly
- 400 g natas bem frias c/ 35% de gordura
- 40 g açúcar em pó
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 770.2 kJ / 184.1 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 22.5 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 95.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiteroles
1 godz. 30 min
Creme pasteleiro
15min
Massa choux
1 godz. 30 min
Creme de pasteleiro
15min
Ovos-moles de 6 gemas
40min
Tarteletes de amêndoa e orange curd
1h 50min
Árvore de Natal de profiteroles
1 Std.
Paris Brest com morangos
2h 10min
Ovos-moles de 8 gemas
45min
Chamuças de amêndoa e ovos-moles
1 godz. 20 min
Nacos de vitela no pão
6h 30 min
Bolo-rei conventual
3h