Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Gruyère Käse, in Stücken
- 50 g Oliven, grün, entsteint, abgetropft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in groben Streifen
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 150 g Spiralnudeln
- 100 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 20 g Weißweinessig
- 25 g Rapsöl
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Msp. Zucker
- 10 g Senf, mittelscharf
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 80 g Putenbrust-Aufschnitt, in Streifen (ca. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2106 kJ / 503 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortellini-Salat
40 min
Erbsenpasta mit Garnelen
40 min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Couscous-Gemüse-Salat
35 Min
Chili con Couscous
45 Min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Nudel-Gemüse-Salat
25 min
Couscoussalat
50 min
Tomaten-Kartoffel-Salat
1h 20 min
Curry-Möhren-Nudelsalat
35 Min
Bunte Gemüsepaella
45 Min
Couscous-Curry-Salat mit Kichererbsen
15 Min