Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Esponjado de guanábana
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- 300 g de guanábana, solo la pulpa
- 120 g de azúcar
- 10 g de jugo de limón, recién exprimido
- 80 g de agua
- 3 claras de huevo (aprox. 90 g)
- 1 ½ sobres de grenetina en polvo
Salsa de zarzamoras<br>
- 250 g de zarzamoras frescas
- 80 g de piloncillo molido
- Besin Değeri
- şuna göre 10 porciones
- Kalori
- 4460 kJ / 1062 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 247 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 20 g
- Sodyum
- 197 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10 Min
Mousse de mamey
2 Std.
Coctel de chile serrano y maracuyá
10 Min
Almojábanas
50 Min
Pollo con mole verde
1 Std.
Sabayón de fresa y frutos rojos
15 Min
Agua de guanábana
15 Min
Pan aliñado
50 Min
Rompope de nuez
20 min
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50 Min
Yogur con compota de fresas e higos
13 Std.
Pescado en salsa criolla con leche de coco
35 Min