Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 hojas de gelatina
- agua fría
- 6 cucharadas de mermelada de higos
- 200 g de foie mi-cuit de pato
- 100 g de leche
- 50 g de vino dulce
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 - 3 cucharaditas de azúcar moreno
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 834 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 269.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan de queso cremoso
5h 50min
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1h
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1u. 50min
Postre de queso con coulis de arándanos
1h 30min
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2u. 50min
Tarta de queso ricota con mermelada de higos
5h 40min
Pudin de perdiz
26h 15min
Berry curd (Espesar)
20 Min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Cóctel de cava y piña
10hod. 10min
Mermelada de frutos rojos
50 Min