Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 600 g de morue salée
Le jour même
- 5 brins de persil plat frais
- 300 g d'eau
- 2 gousses d'ail
- 500 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 4 c. à soupe de lait
- 30 - 60 g d'huile d'olive (en fonction du pouvoir d'absorption du poisson)
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1948 kJ / 463 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brandade de morue et persillade
50 menit
Petits pois à la française
45 Min
Petit salé aux lentilles
45 Min
Bourride
1j
Pâté de campagne
48h
Piquillos à la morue
1j 30 menit
Petit flan de la mer en cocotte
40 min
Rougail crevette
50 menit
Acras de morue
13 godz.
Far breton aux pruneaux
2j
Couscous de crevettes et sa bisque
1j
Cassoulet au confit de canard
1h 10 min