Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Schmandmousse
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Schmand
- 30 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
Orangen-Granatapfel-Kompott
- 250 g Traubensaft
- 1 Granatapfel, Kerne ausgelöst
- 20 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 2 Orangen, filetiert
- 4 Walnusshälften
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1919 kJ / 458 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwetschgen-Trifle
4 Std.
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1j
Johannisbeermousse
2 godz. 25 min
Schichtdessert mit Kirschen
15min
Leichte Birnencreme
4j 30 menit
Apfelcreme
30 min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2j 30 menit
Orangenquark
1 Std. 15 Min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2j 30 menit
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1j
Tiramisu-Creme für zwei
1h 10 min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3h 30min