Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Schmandmousse
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Schmand
- 30 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
Orangen-Granatapfel-Kompott
- 250 g Traubensaft
- 1 Granatapfel, Kerne ausgelöst
- 20 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 2 Orangen, filetiert
- 4 Walnusshälften
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1919 kJ / 458 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30 min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30 min
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1h
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2h
Zwetschgen-Trifle
4h
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30 min
Rhabarber-Trifle
20 min
Limoncello-Creme
5 godz.
Orangencreme
2óra 40p
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 min