Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g espinafres descongelados e espremidos
- 250 g feijão-encarnado cozido e escorrido
- 30 g azeite
- 200 g cebola
- 100 g tomate em pedaços
- 900 g água
- 1 c. chá de sal
- 250 g arroz agulha
- 250 g atum em lata escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1445.4 kJ / 345.5 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 45.5 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 747.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 Min
Arroz de tomate
30 Min
Salada de arroz e atum
1 Std.
Penne com atum
30 Min
Penne de atum com manjericão
35 Min
Arroz de frango com ervilhas
45 Min
Esparguete com frango
40 Min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 Min
Guisado de ervilhas com postas de pescada
40 Min
Arroz de favas e enchidos
40 Min
Guisado de feijoca
25 Min
Arroz de grão com farinheira
50 Min