Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g espinafres descongelados e espremidos
- 250 g feijão-encarnado cozido e escorrido
- 30 g azeite
- 200 g cebola
- 100 g tomate em pedaços
- 900 g água
- 1 c. chá de sal
- 250 g arroz agulha
- 250 g atum em lata escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1445.4 kJ / 345.5 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 45.5 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 747.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de pescada com alho-francês
35min
Arroz de grão com farinheira
50 Min
Massa da quinta
40min
Arroz de frango com ervilhas
45min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Esparguete de açafrão com peixe
50 Min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1h
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 Min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min
Arroz de peixe
55min
Ovos escalfados com grão e nabiças
35min
Arroz de atum com coentros
40min