Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta de fiambre
- 150 g fiambre
- 200 g queijo-creme
Massa lêveda
- 270 g água
- 15 g leite em pó
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya ½ saqueta de fermento de padeiro seco (7 g aprox.) - 480 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Pão
- 200 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya ½ saqueta de fermento de padeiro seco (7 g aprox.) - 20 g açúcar
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 8349.4 kJ / 1995.6 kcal
- Protein
- 67.4 g
- Karbonhidrat
- 272.6 g
- Yağ
- 69.9 g
- Doymuş Yağ
- 36.4 g
- Lif
- 13.2 g
- Sodyum
- 3020.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fudge de caramelo
5h 15min
Bolacha brownies
55min
Bolo de chocolate
1h 40min
Rosas de chocolate
Değerlendirme yok
Cheesecake de chocolate
4h 10 min
Copinhos
1h 30min
Bombons de avelã e amêndoa
1 godz.
Losangos de chocolate e doce de leite
1h 45min
Mini pizas
1h 30min
Sandwiches de chocolate e amendoim
45 min
Bolachas de cacau
1h 30min
Scones com pepitas de chocolate
45 min