Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta de fiambre
- 150 g fiambre
- 200 g queijo-creme
Massa lêveda
- 270 g água
- 15 g leite em pó
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya ½ saqueta de fermento de padeiro seco (7 g aprox.) - 480 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Pão
- 200 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya ½ saqueta de fermento de padeiro seco (7 g aprox.) - 20 g açúcar
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 8349.4 kJ / 1995.6 kcal
- Protein
- 67.4 g
- Karbonhidrat
- 272.6 g
- Yağ
- 69.9 g
- Doymuş Yağ
- 36.4 g
- Lif
- 13.2 g
- Sodyum
- 3020.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolachas crinkles
3sa 20 dk
Bolinhas de chourição
1h
Gelado semáforo
7h 30min
Batido de creme de avelã
15 Min
Bombons de avelã e amêndoa
1h
Bolachas urso
50 min
Gelados em copos de chocolate
12h
Pãezinhos palhaço com hambúrguer
2h
Bombons de chocolate branco
2h
Palitos de presunto
50 min
Bolachas para o pai
40 min
Crumble de noz com gelado de baunilha e molho de chocolate
40 min