Cihazlar ve Aksesuarlar
炒綜合蔬菜(高湯用)
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
1 完整食譜
Malzemeler
-
油20 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)170 克
-
紅蘿蔔 切塊(約2公分)130 - 150 克
-
西洋芹 切塊(約1公分)70 - 90 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜
Sodyum
171 mg
Protein
4 g
Kalori
1213 kJ /
290 kcal
Yağ
20 g
Lif
9.6 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
16 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
基礎高溫料理
19 Tarif
Tayvan
Tayvan