Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
韓式醃白蘿葡
- 80 克 糖
- 80 克 白醋
- 80 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- 300 克 白蘿蔔 ,去皮,切小丁(約1公分)
烤炸雞
- 400 克 去骨雞腿排 ,切塊(約4公分)
- 20 克 薑 ,切片
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 30 克 牛奶
- 40 克 日本太白粉
- 40 克 早餐玉米片
- 1 大匙 油
韓式炸雞醬汁
- 30 克 蒜頭
- 30 克 油
- 15 克 乾辣椒 ,去籽、切段(約1.5公分)
- 3 大匙 醬油
- 2 大匙 蜂蜜
- 2 大匙 黑糖
- 2 大匙 醋
- 1 大匙 黃芥末醬
- 40 克 蔥 ,切蔥絲
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2124.8 kJ / 508.2 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 51.5 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 2.2 g