Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 400 g d'eau
- 250 g de lentilles vertes du Puy, sèches
Le jour même
- 200 g de lardons
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 100 g de blanc de poireau, coupé en rondelles
- 700 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1 cube de bouillon de légumes
- 10 g de vinaigre de vin
- 4 saucisses de Strasbourg, coupées en rondelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2141 kJ / 510 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 9 g
Alternatif tarifler
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Soupe paysanne express
45 min
Minestrone
45 min
Soupe de haricots blancs
20 min
Crème de pois chiches au lard
30 min
Soupe complète végétarienne
30 min
Soupe à l'oignon
1 godz. 10 min
Velouté de potiron et crevette
35 min
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe miso, fruits de mer au saké et riz
1 godz. 10 min
Soupe rustique
12h
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 min