Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 800 g de poulpe entier (voir "Conseil(s)")
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1642 kJ / 391 kcal
- Protein
- 65.5 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 1646.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1ωρ. 10 λεπτ.
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1 Std.
Calamars sous-vide
4u. 15min
Salade de poulpe sous-vide
8h
Légumes croquants
1 Std.
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
Salade de poulpe et de poivrons
2 Std.
Ragoût de langouste
1h 35min
Dorer de l'agneau en cubes
15 Min
Calamars farcis comme en Algarve
1ωρ. 10 λεπτ.
Souris d'agneau
1h 15min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min