Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 800 g de poulpe entier (voir "Conseil(s)")
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1642 kJ / 391 kcal
- Protein
- 65.5 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 1646.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salade de poulpe sous-vide
8u.
Salade de fruits de mer et légumes croquants
3 Std.
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 godz. 15 min
Opérette de fruits de mer
1 godz. 40 min
Tempura de calamars
40min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Bulots au court-bouillon
2 godz.
Seiche à la sauce tomate
1 godz. 15 min
Rouille
10 min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 godz. 10 min
Aïoli
10 min