Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 500 g d'épeautre perlé
- 400 - 700 g d'eau
- ½ - 1 ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 910.6 kJ / 217.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 37.8 g
- Yağ
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 37.8 g
- Sodyum
- 0.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuire du riz long complet
55min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Cuisson du millet
45min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 Min
Cuisson de l'épeautre complet
35 Min
Cuisson du boulgour moyen
35 Min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Cuisson du riz au jasmin
35 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min