![Vichyssoise Vichyssoise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A56EF05F-3434-490B-80F3-5B2B497211FD/Derivates/0C2A9503-CED2-4876-86C2-A62A2C942B51.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
200
g de nata
veya 200 g de leche evaporada -
cebollino fresco
veya perejil fresco picado (para decorar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1035 kJ / 248 kcal
- Protein
- 2.65 g
- Karbonhidrat
- 9.41 g
- Yağ
- 22.17 g
Alternatif tarifler
Gazpacho
10min
Crema de champiñones
20 Min
Crema de calabacín
25min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2 godz. 15 min
Vichyssoise de espárragos
30min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de boletus
1hod. 35min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Vichyssoise de apio
40min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Crema de guisantes
30min