Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa alla carbonara
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 uovo
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 320 g di spaghetti
- 200 g di guanciale a cubetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3462.7 kJ / 827.6 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 61.5 g
- Yağ
- 51.4 g
- Doymuş Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 545.6 mg
Alternatif tarifler
Petto di pollo alla pizzaiola con purè di patate e sedano rapa
1 Std.
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Penne al tonno
35 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Pasta al ragù
1 godz. 30 min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Spaghetti alla carbonara (Bimby Friend)
25 min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std.