Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli d'uovo
- 120 g di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 32.3 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 31.3 mg
Alternatif tarifler
Zabaione
15min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30min
Polenta al formaggio
1 Std.
Semolino dolce
1 Std.
Mini bonet
2h
Zabaione caldo al passito
15min
Zabaglione
15min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Zabaione al liquore d'arancia
15min
Zabaione
15min
Bonèt
2h