Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 20 g di salvia fresca, le foglie lavate e asciugate
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 500 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 vasetto
- Kalori
- 301 kJ / 72 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Sale aromatizzato ai funghi porcini
10 min
Dado di carne
45min
Dado vegetale
1h
Insaporitore alle bucce di verdure
2h 15min
Pectina
55min
Sciroppo alla menta
1h
Giardiniera sott'aceto
721 Std. 25 Min
Sali aromatizzati
4h 45min
Sugoli di uva
1h
Insaporitore per pesce
10 min
Tris di sale aromatico
30min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h