Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 400 g di Fontina a pezzi (3 cm)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di vino bianco secco
- 15 g di grappa alle ciliegie (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di paprika dolce in polvere
- 700 g di pane bianco, a cubetti (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fonduta
8h 20min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Fonduta di formaggio
20 Min
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Burro Montpellier
Değerlendirme yok
Crema di patate con polpo
1 Std.
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Bonèt
2 Std.
Frittelle di mele
40 Min
Bagna cauda
35 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min