Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 400 g di Fontina a pezzi (3 cm)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di vino bianco secco
- 15 g di grappa alle ciliegie (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di paprika dolce in polvere
- 700 g di pane bianco, a cubetti (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fonduta
8h 20min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Salsa bernese
20 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Bagna cauda
35 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 min
Soufflé al Castelmagno
55 Min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min
Lemon meringue pie
3h
Condimento per caesar salad
10 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min