Cihazlar ve Aksesuarlar
鮭魚蓋飯
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
蛋2 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
鮮奶油20 克
-
新鮮去骨鮭魚排 去皮,切塊(約3公分)300 克
-
水1200 克
-
白米 洗淨,瀝乾200 克
-
醬油膏5 克
-
蔥 切蔥花,(裝飾用)5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
481.6 mg
Protein
52.3 g
Kalori
297150.5 kJ /
620.9 kcal
Yağ
18.7 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
310.6 g
Karbonhidrat
79.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
下班輕鬆煮
10 Tarif
Tayvan
Tayvan