Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 60 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina manitoba
Impasto
- 150 g di zucchero
- ½ limone la scorza di arancia (senza la parte bianca) e il succo
- ½ arancia la scorza di arancia (senza la parte bianca) e il succo
- 3 uova
- 240 g di farina manitoba
- 100 g di burro a temperatura ambiente
- 5 g di sale
- 200 g di farina tipo 00
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- granella di zucchero, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1149.2 kJ / 274.7 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 42.4 g
- Yağ
- 8.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 183.3 mg
Alternatif tarifler
Frittelle all’uvetta
30 min
Fritole veneziane
2h 40min
Pinza triestina
6h
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Zaleti
1h
Torta russa di Verona
2h
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Gubana
3h 45min
Biscotti zaeti
55 min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Strudel di mele
1h 35 min.