Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Semifreddo
- 200 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 20 g di Rum bianco
- 400 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 120 g di torrone bianco a pezzi
Salsa al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2165.7 kJ / 517.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Yağ
- 36.4 g
- Doymuş Yağ
- 20.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 68.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Semifreddo mandorlato
8hod. 20min
Semifreddo allo zabaione
12h 15min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Panna cotta
6h 30 min
Meringhe
2j
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6h 30 min
Pere al vino rosso
3h 20 min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 godz.
Zabaione caldo al passito
15min
Salsa tonnata
20 min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min