Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Semifreddo
- 200 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 20 g di Rum bianco
- 400 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 120 g di torrone bianco a pezzi
Salsa al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2165.7 kJ / 517.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Yağ
- 36.4 g
- Doymuş Yağ
- 20.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 68.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini bonet
2 Std.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Brutti ma buoni di Gavirate
1h 55min
Colombine con gelato all'amaretto
10h 20min
Semifreddo alle castagne
12 godz. 15 min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Meringhe
2 Std.
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12h
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Meringata
4h 30min
Semifreddo mandorlato
8h 20min
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min