Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 170 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno al limone
- 300 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 180 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 200 g di burro a pezzi
- 4 uova grandi
- 1 foglio di gelatina (4 g), ammollato in acqua fredda e strizzato
Meringa
- 150 g di zucchero
- 40 g di acqua
- 4 albumi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 83.5 g
- Yağ
- 34.3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon curd
20 min
Panna cotta
6h 30 min
Mini pavlove
2j 30 menit
Mousse al caramello salato
5h 30min
Piccole lemon meringue pie
2h 35 min
Coulis di fragole
20 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema al caramello salato
1h 10 min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15min
Cheesecake alla salsa mou
4 godz. 50 min