Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di cipolle rosse di Tropea
- 800 g di zucchero
- 4 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 stecca di cannella (in 2 pezzi)
- 6 chiodi di garofano
- 100 g di uva sultanina
- 100 g di vino bianco secco
- 200 g di aceto di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confettura di cachi
55 Min
Confettura di fichi
1 godz.
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1hod. 20min
Confettura di ananas e zenzero
40 min
Confettura di ananas e pepe rosa
55 Min
Composta di pomodori e capperi
1 godz.
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 godz. 30 min
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Confettura di mele cotogne
1 godz. 10 min
Confettura di cipolle di Tropea
55 Min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min