Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 - 400 g de berenjenas con piel, en trozos
- 500 - 600 g de tomates pera en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de apio en trozos de 2 cm
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 20 - 25 g de vinagre de vino tinto
- 10 g de azúcar
- 50 g de alcaparras
- 70 - 80 g de aceitunas verdes sin hueso
- 24 rebanadas de pan de chapata
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 1.35 g
- Karbonhidrat
- 7.55 g
- Yağ
- 3.15 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tapenade
10 Min
Dip de queso con rabanitos
5 Min
Tirabeques crujientes y picantes
15min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1h 15min
Hinojo con tomates y aceitunas
45min
Dip de tomates secos
5 Min
Hummus
5 Min
Ensalada turca de pepino, hinojo y yogur - Turquía
10 Min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15min
Bruschetta de aceitunas
5 Min
Bruschetta de judías blancas y alcaparras
5 Min
Sopa minestrone con pasta
45min