![Masa choux Masa choux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/55DB36B8-B149-4F61-A0ED-1D7C81430538/Derivates/734abf12-3734-4355-b16e-5c7dc85867be.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharaditas de azúcar (10 g) (isteğe bağlı)
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos (M)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 300 kJ / 72 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Crema pastelera
10min
Merengue suizo
10min
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Hojaldre rápido
2 Std.
Glaseado blanco
5 min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2 Std.
Almíbar básico
10min
Brazo de gitano
3 godz.