Croissant de masa brioche hojaldrada

Croissant de masa brioche hojaldrada

4.2 36 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 6sa 40 dk
30 unidades

Malzemeler

Masa madre
  • 100 g de leche
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 170 g de harina de fuerza
Masa de croissant
  • 340 g de harina de fuerza
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 75 g de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
  • 250 g mantequilla (en un bloque)

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 30 unidades

Protein 66.8 g
Kalori 20148 kJ / 4820.1 kcal
Yağ 307.1 g
Lif 19.9 g
Karbonhidrat 447.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...