![Glaseado de chocolate (ganache) Glaseado de chocolate (ganache)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B37ADFAD-31ED-4B7A-8327-FF0DFBC7D2E5/Derivates/1a4c346d-201b-4db3-9ee2-e9d792d21fbe.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 80 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- Besin Değeri
- şuna göre 180 g
- Kalori
- 3657 kJ / 874 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 48.1 g
- Yağ
- 72.2 g
- Doymuş Yağ
- 42.9 g
- Lif
- 10.9 g
- Sodyum
- 50.4 mg
Alternatif tarifler
Ganache de chocolate
1h 10min
Crema pastelera
10min
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Glaseado blanco
5 min
Ganache de chocolate blanco
1h 5min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Baño de chocolate
5 min
Coberturas de chocolate y aceite
15 min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Almíbar básico
10min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Azúcar glas
5 min