Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide

Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide

3.6 7 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 8sa 45 dk
4 doses

Malzemeler

  • azeite
    20 g
  • cebola roxa cortada em fatias
    200 g
  • cenoura cortada em fatias (0.5 cm)
    120 - 150 g
  • talo de aipo cortado em fatias (0.5 cm)
    50 - 70 g
  • vinho tinto
    80 g
  • sal
    1 c. chá de
  • bochechas de porco (150 g cada aprox.)
    4
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • alecrim
    2 c. chá de
  • água (aprox.)
    1300 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    30 g
    1 c. chá de ácido ascórbico em pó

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 89 mg
Protein 33 g
Kalori 2505 kJ / 598 kcal
Yağ 48 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 19 g
Karbonhidrat 5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...