![Ceci a Cottura Lenta Ceci a Cottura Lenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fc607afc-5c4b-4a06-adfc-7b4caf08bb35/Derivates/2e508609-4797-4a2f-b8b8-a21d0895b818.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di ceci, secchi
- acqua, q.b. per ammollare
- 1000 g di brodo vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 4474 kJ / 1067 kcal
- Protein
- 56 g
- Karbonhidrat
- 121 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 39 g
- Sodyum
- 1307 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cottura del miglio
45 Min
Cottura dei ceci
11 Std.
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Cottura dei fagioli
11 Std.
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6h 20 min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Cottura delle lenticchie
1 Std.
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 dk
Cottura del farro integrale
8h 40min
Cottura del riso a chicco lungo
35 Min