Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 45 g Parmesan cheese, cubed (1 cm)
- 85 g onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 45 g unsalted butter, cold, cubed (1 cm), divided
- 285 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 60 g dry white wine
- 700 g water
-
1
stock cube, vegetable or beef
veya 1 heaping tsp stock paste, vegetable or beef, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 679 mg
Alternatif tarifler
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Lemon Risotto
30 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 Min
Berry Foam (TM6 Metric)
10 Min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 Min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min