Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ - 1 oz olive oil
- 6 - 7 oz mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
- 25 - 27 ½ oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
- 26 ½ - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube - 1 tsp salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 448.4 kJ / 107.2 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 14.4 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 724.1 mg
Alternatif tarifler
Carrot Ginger Soup
20min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Oatmeal
15min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Pea Soup
30 min
Steamed Rice
25min
Vegetable Soup
35min
Golden Beet Gazpacho
50min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Bolognese Sauce
1h 10min
Split Pea Soup
1h 25min
Basic Vegetable Soup
50min