Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preimpasto per pane
-
⅛
cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
veya ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di malto di orzo
veya 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 115.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane barese
6h 15min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Baguette
4h
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2h
Pane alle olive
2h 20min
Preimpasto per pane
24h 30 min.
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pagnotta casereccia
5h 10min