Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crusca di spelta rinvenuta (con pezzo scottato)
- 120 g di farina integrale di spelta pura
- 180 g di acqua bollente
Impasto per il pane e finitura
- 300 g di farina di spelta pura, chiara, e un po' di più per formare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 200 g di acqua
- farina di spelta pura, chiara
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 23.1 g
- Yağ
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3h
Panini alle nocciole e frutta secca
3h 5min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Panini Varoma
2h 15min
Verdure asiatiche in agrodolce
Değerlendirme yok
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane paesano
3h
Pancakes dolci o salati
Değerlendirme yok
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2h 35 min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane di segale vallesano
10 Std.