
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g d'huile d'olive
- 600 g de steak de filet de bœuf coupé en lanières (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 100 g d'oignons coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 250 g de champignons coupés en quatre (champignons de Paris p. ex.)
- 10 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
-
½
c. à café de fond de bœuf
veya ½ cube de bouillon de boeuf - 200 g de crème
- 1 c. à café de moutarde (moutarde de Dijon p. ex.)
- 30 g d'eau
- un peu de persil frais haché pour parsemer
- 50 g de cornichons coupés en lanières (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 449 kcal / 1871 kJ
- Protein
- 36 g
- Yağ
- 31 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Lif
- 1.9 g