Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), de blaadjes geplukt
De kalkoen
- 1 takje verse rozemarijn, de blaadjes geplukt
- ½ el zout
- 3 el pindaolie
- 1 kalkoen (gebruiksklaar, ong. 4½ kg), vooraf besteld bij de slager
De vulling
- 200 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 80 g ui, gehalveerd
- 60 g sneetjes toastbrood, in 4 stukken gesneden
- 1 el verse tijmblaadjes
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 200 g diepvrieskastanjes, ontdooid
De veenbessensaus
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 el boter
-
300
g diepgevroren veenbessen, ontdooid
veya 300 g verse veenbessen - 250 g water
- 4 el suiker
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- ½ tl zout
- 2 el porto, rode of witte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 3025 kJ / 722 kcal
- Protein
- 76.4 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gestoomd paaslam met groentjes
Değerlendirme yok
Klassieke sabayon
15min
Abrikozen ketchup
Değerlendirme yok
Veelzijdige gladde soep
45min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1ωρ. 35 λεπτ.
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 λεπτ.
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 λεπτ.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 λεπτ.
Champignonsaus met room en witte wijn
30 λεπτ.
Risotto met Parmezaanse kaas
30 λεπτ.
Mysterieuze soep
45min
Basis brooddeeg
5min