![Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/69CDD1DF-8DBF-4138-8024-ADF278D54127/Derivates/5b3bd392-a827-48aa-8c8c-8e25d7273a05.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
30
g d'huile végétale
veya 30 g d'huile d'olive - 40 g de ciboules, coupées en rondelles (0.5 cm)
-
300
g de filet de poulet, sans peau, détaillé en cubes (2 cm)
veya 300 g de cuisse de poulet, sans peau et désossée, détaillée en cubes (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 2635.5 kJ / 629.9 kcal
- Protein
- 68.2 g
- Karbonhidrat
- 2.9 g
- Yağ
- 37.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 141.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Rissoler des oignons
20 dk
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 dk
Rissoler 300 g d'oignons
20 dk
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 dk
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 dk
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Rissoler lardons et champignons
20 dk
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 dk
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15 dk
Rissoler 200 g de courgettes
20 dk