Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive -
200 - 300
g d'oignon jaune, en quartiers (voir "Conseil(s)")
veya 200 - 300 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 22 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuisson du riz
25min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Rissoler 250 g d'échalotes
Değerlendirme yok
Dorer légèrement ail et oignons
Değerlendirme yok
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
Değerlendirme yok
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Oignons rissolés (200 g)
20min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Rissoler 200 g d'oignons
20min