Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Manteiga, q.b. p/ untar
- 300 g leite
- 20 g açúcar mascavado escuro
- 5 g sal
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g gérmen de trigo
- 200 g farinha de centeio
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g passas de uva
- Sementes de sésamo pretas q.b. p/ polvilhar
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 0 kJ / 293 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de milho
1h 20min
Pão de iogurte
50 Min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão norueguês
55min
Pão de iogurte
1h 25min
Artisan bread
1h 30min
Pão de cerveja
1h 15min
Pão de fruta
2h 55min
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2h
Pão da terra
1h 35 min
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 godz. 55 min