Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio presunto e figo
- 100 g presunto
- 100 g queijo Roquefort
- 100 g queijo-creme
- 100 g natas
Recheio de maçã e salmão
- 80 g cebola roxa
- 100 g maçã Granny Smith
- 1 limão, só a raspa
- 50 g sumo de limão
- 150 g queijo-creme
Massa choux
- 120 g água
- 120 g leite
- 120 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 240 g farinha tipo 65
- 4 ovos batidos
- Sementes de sésamo brancas q.b. p/ polvilhar
Montagem
- 150 g figos cortados em pedaços pequenos
- 5 pés de tomilho-limão
- 100 g salmão fumado cortado em tiras
- 10 g aneto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 882.2 kJ / 210.8 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 14.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 383.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petits gâteaux de goiaba
30min
Blinis com tomilho limão e salmão marinado
72h
Eton mess
10 min
Brunch italiano
1h 30min
Pãezinhos aromatizados
2j
Minicalzones fritos
1 godz.
Focaccia recheada
1h 25 min
Vincotto - TM5
2j
Pão com queijo e malagueta
35min
Taças mexicanas
20min
Focaccias
2j
Caldo de galinha
40 min