Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Milch
- 2 Eigelb (siehe Tipp)
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1198 kJ / 286 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Crème brûlée
6 godz.
Schokoladenmousse
3 Std. 20 Min
Schoko-Grießflammeri
5 godz. 20 min
Quark-Mousse
5h
Panna Cotta
5h
Zitronensorbet
8 godz. 30 min
Karamellcreme (Flan)
3h
Zabaglione
15min
Beerenmousse
5h
Windbeutel
2 godz. 15 min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 godz.
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min