Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dunkle Schokoladenmousse
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 150 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 5 Eigelb
- 35 g Zucker
Helle Schokoladenmousse
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 3 Eigelb
- 10 g Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2195 kJ / 525 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione mit Katzenzungen
1h
Lebkuchenparfait
8 godz. 15 min
Crème brûlée
6 Std.
Mousse au chocolat mit Banane
3 Std. 25 Min
Bayerische Creme
8 godz.
Panna Cotta mit Honigmelone
5h 15 min
Schokoladenmousse
3h 20min
Schokoladen-Mousse
5min
Panna Cotta
5h
Zitronensorbet
8 godz. 30 min
Weiße Schokomousse
10h
Weiße Schokoladenmousse
5h 30min